Om oss

År 2008 startade Josiane Palmebring City Hair Extensions. Företaget växte snabbt tack vare hennes passion för att arbeta med människor och att förvandla kvinnor till skönheter.


 

Josiane är angelägen om att varje kund som kliver in i salongen ska känna sig välkommen. För att fånga kundens personliga stil och preferenser är hon lyhörd för den stil de vill ha samtidigt som hon tillför sin egen expertis för att förbättra kundens utseende och framhäva dennes skönhet. Efter att ni tillsammans valt stil, väljs sedan hår med passande längd, färg och konsistens.
 

"De kvinnor som upptäcker mig och min salong blir alltid nöjda och ofta blir de mina kunder för livet."

City Hair Extensions specialiserar sig på hårförlängning och arbetar med olika tekniker för detta: påsyning, keratinvax , microringar, tape extensions, braid and leave m.m. Allt hår och alla produkter som används är testade i förväg för att säkerställa och garantera hög kvalitet. Håret som används importeras från de områden i världen som är mest framträdande inom hårförlängning; framför allt från Brasilien, Indien och Vietnam. Josiane är noga med att välja just det hår som passar kunden bäst. 
 

Bakgrund

Josiane började sin karriär som företagsekonom på Elfenbenskusten. Men när hon flyttade till Sverige 2003 bestämde hon sig för att sadla om i sin karriär och i stället följa den barndomsdröm hon haft. Hon började därför med att utbilda sig till frisör i både Köpenhamn och Stockholm, med specialisering inom hårförlängning och flätning.

Efter utbildningen insåg Josiane ganska snabbt att hon ville och kunde använda sig av båda sina utbildningar för att nå sina drömmar. Hon var ju inte bara utbildad frisör med omfattande kunskap om hårförlängningar, utan också företagsekonom med kunskaper om hur man driver bolag. När detta blev uppenbart återstod bara att starta City Hair Extentions, även om detta kom att betyda mycket mer arbete än hon någonsin hade kunnat gissa.

"Vägen till ett framgångsrikt företag och ett etablerat varumärke har inte varit lätt, men det har varit värt alla ansträngningar."

Företaget fortsätter nu att utvecklas tack vare det starka varumärket och Josianes vilja att fortsätta lära och utvecklas.


Referenser

År 2013 var Josiane Palmebring ambassadör för kvinnors företagande. Med många års erfarenhet i branschen har hon vunnit många hjärtan av kvinnor runtom i hela Sverige, bland hennes stamkunder finns bl.a. LaGaylia Frazier, Gladys del Pilar och många fler.

Sist men inte minst har City Hair Extentions sitt eget hårmärke nu på marknaden. För dig som har hårproblem; som t.ex. tappat hår eller har haft kort hår länge kan Josiane ge dig ett långt, fint och naturligt hår igen.  VÄlKOMMEN IN!